Yuux breidt uit!

Super leuk en spannend dat we onze eerste blog met jullie mogen delen!

Woensdag is de Wegwijs op de mat gevallen! Hebben jullie ons artikel voorbij zien komen?
Uiteraard even snel onszelf opgezocht want we kregen meteen al veel leuke reacties op het krantenbericht.
Heb je het artikel nog niet gelezen? Klik dan hier.

Zelf zijn we afgelopen week bezig geweest met de teksten (over de kinderwens, zwangerschap, bevalling en kraamperiode) voor op de website, ons nieuwe rooster en het drukwerk dat aangepast moet worden. Er komt namelijk heel wat bij kijken om samen verder te gaan! We hebben ontzettend veel zin in onze intensieve samenwerking en er liggen al nieuwe ideeën klaar. Middels de blogs zullen we jullie op de hoogte houden van onze veranderingen maar willen we jullie de komende tijd ook meenemen in een aantal thema’s. Zo zal de maand mei in het teken staan van de klinisch verpleegkundige. Ook voor juni hebben we een super leuk onderwerp bedacht! Het belooft interessant te worden! Nieuwsgierig? Like onze Facebookpagina en Instagram, we zullen hierop onze blogs vanuit de website delen!

Lieve groetjes Dieke en Manouk

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *