• Over ons

Alles wat je aandacht geeft groeit

Een bekende uitdrukking die zeker ook van toepassing is op YuuX. Sinds de start in juli 2016, is YuuX uitgegroeid tot een bloeiende verloskundige praktijk, waar persoonlijke begeleiding en ruime aandacht voor (a.s.) ouder(s) en kinderen altijd voorop staan. Ook in de toekomst.

Laagdrempelige verloskundige praktijk

Als verloskundige praktijk streven we zoveel mogelijk naar laagdrempelige benader- en bereikbaarheid en een continue begeleiding. We nemen volop de tijd om informatie te geven en natuurlijk al jouw/jullie vragen te beantwoorden. Verloskundige praktijk YuuX biedt persoonlijke zorg in Wijchen en omgeving.

Het team

Dieke Lukassen
Verloskundige/Echoscopiste

Na eerst de opleiding tot verpleegkundige te hebben voltooid ben ik in 2011 afgestudeerd als verloskundige. Mijn sindsdien opgedane werkervaring heeft uiteindelijk geleid tot de start van een eigen praktijk in juli 2016.
De appel valt nooit ver van de boom want na mijn overgroot- grootmoeder én moeder die allen werkzaam zijn geweest in de geboortezorg/verloskunde, vertegenwoordig ik met enige eer en trots nu de vierde generatie in Wijchen en omstreken.

Manouk de Valk
Verloskundige/Echoscopiste

Ik ben in 2015 afgestudeerd en heb ruime ervaring opgedaan als waarnemend verloskundige bij verschillende verloskundige praktijken in de regio. In 2016 heb ik mijn taak als verloskundige weten uit te breiden als echoscopiste. Mijn droom, werken als verloskundige in een eigen praktijk, werd werkelijkheid in januari 2019. Ik ben super enthousiast om deel uit te maken van YuuX omdat ik geloof in de persoonlijke zorg en benadering én de ruime tijd die voor iedereen wordt genomen.

Achter de schermen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?